Website, nieuwsbrief, app

1-4-2020

Onlangs ging deze nieuwe website online. Maar ook onze andere communicatiekanalen zijn verbeterd, zoals de Eindhoven Academy app. Ook starten we met een nieuwsbrief, voor alumni en andere geïnteresseerden.


Afgelopen periode was door corona een bijzondere tijd. De onverwachte pandemie veroorzaakte grote veranderingen in het economische en sociale leven over heel de wereld. Ook de Brainportregio ontkwam er niet aan. Vele bedrijven kregen zware klappen, maar er waren ook veel Brainportbedrijven die ondanks -of zelfs dankzij- de coronacrisis vol aan de bak moesten.

Eindhoven Academy heeft de gevolgen ook gemerkt. In 2020 hebben we maar één in plaats van de gebruikelijke twee edities van LIBRE kunnen verzorgen en we hebben vrijwel geen alumni activiteiten kunnen organiseren. Dat vonden wij bijzonder jammer, dus hebben we de vrijgekomen tijd maar aangegerepen om begin dit jaar met al onze alumni persoonlijk in gesprek te gaan. Dit werd door ons, en door onze alumni zeer gewaardeerd.

Voor ons was deze periode ook een moment om eens rustig te evalueren hoe wij onze communicatie verder kunnen verbeteren. Dat heeft tot een aantal veranderingen geleid:

Nieuwe website

Onze website was na 5 jaar nodig aan vernieuwing toe. Het resultaat zien jullie hier. Een frisse kijk op Eindhoven Academy en het LIBRE programma en veel aandacht voor onze alumni.

Nieuwe app

De Eindhoven Academy app, waar al onze (oud-)deelnemers toegang hebben tot relevante documenten en natuurlijk de gegevens van alle andere leden van ons alumni netwerk, is ook vernieuwd. De uiterlijke wijzigingen zijn beperkt, maar Dutch Coding Comany heeft zowel de 'voorkant' als de 'achterkant' van de app helemaal vernieuwd waardoor deze ook op de nieuwste devices perfect en supersnel werkt.

Nieuwsbrief

Om de communicatie met ons netwerk te verbeteren starten wij ook met een nieuwsbrief. Voor alumni komt deze 4 tot 6 keer per jaar uit, met daarin alle activiteiten voor alumni en relevant nieuws van binnen en buiten ons netwerk. Alle alumni ontvangen deze nieuwsbrief automatisch.

Voor andere geïnteresseerden maken wij 4 keer per jaar een algemene nieuwsbrief over Eindhoven Academy, het LIBRE programma en relevant nieuws vanuit de Brainportregio. Heb je interesse? Meld je dan aan onderaan deze pagina.

Ander nieuws

Hoe gaat het nu met... ?

15-5-2024

GIOVANNI WOUTERS (LIBRE 1), de nieuwe secretaris-directeur van de Metropoolregio Eindhoven (MRE), het netwerk waarin 21 regiogemeenten samen aan strategische gemeentegrens overschrijdende opgaven werken.


Brainport & Defensie

5-4-2024

Afgelopen voorjaar is de Brainport als eerste Nederlandse regio toegetreden tot een groot innovatienetwerk van de NAVO. Dit gebeurde op voordracht van Defensie als resultaat van een steeds sterker wordende samenwerking.


TechUnited wint WK

10-7-2023

Tijdens het wereldkampioenschap robotvoetbal (RoboCup) 2023 in Bordeaux is TechUnited, het robotvoetbalteam van de Technische Iniversiteit Eindhoven, er wederom in geslaagd de wereldtitel te veroveren. In de finale wonnen ze met 6-2 van de falcons.